tiistai 15. elokuuta 2017

Keppiheppailuja ja lähiseutu retkeilyä

Jo kolmas työviikko menossa kesäloman jälkeen! Kyllähän tässä on niin käynytkin mitä edellisessä postauksessa harmittelin; illat hujahtavat silmän räpäyksessä. Kroppakin käy aivan ylikierroksilla, kun mihinkään tekemiseen niin töissä, kuin kotona ei jää kunnolla aikaa, joten nukkumaan käydessä uni ei meinaa tulla sitten millään! Kaipa tää rytmi tästä jossain vaiheessa lähtee tasaantumaan.

Viime lauantaina järjestimme ratsastusseuramme kanssa Kepparit Nastolassa tapahtuman. Olipa oikein onnistunut iltapäivä! Näpertelin tallin vintillä tapahtumaa varten muutamat uudet esteetkin. Käsitöillä ei valitettavasti oikein itseään elätä, mutta kävi tässä vähän mielessäkin, että pitäisiköhän joskus hakeutua töihin nuorisopuolelle. Kolmetoista vuotiaana kesäleirillä minulle tuli ohjaaja yllättäen tokaisemaan, että rippikoulun jälkeen olen tervetullut varhaisnuorten leireille isoseksi. Saman leirin päätteeksi ohjaaja tulikin ilmoittamaan, että he voisivat tehdä poikkeuksen ja ottaa minut jo seuraavan viikon leirille pikkuisoseksi ilman isoskoulutusta (jota en muutenkaan koskaan käynyt). Siitä lähtien vietinkin useamman kesän leireillen. Nykyään keväisin, kun postista kolahtaa leirien mainos niin koen pienesti haikeutta ja kaipuutta. Koin tässä viikonlopun aikana ahaa elämyksen, että olenhan minä lähihoitajana suuntautunut todellakin lasten lisäksi nuorten puolellekin, eli koulutuskin olisi valmiina... Palaute kepparikisoista oli niin hyvää, että mielessä on käynyt jo vaikka mitä mitä muuta kivaa voisi nuorten kanssa keppihevostellen puuhastella. Miten hienoa olisikaan tehdä tuollaista ihan työkseen!







Toissa viikon sunnuntaina sateli vettä, joten lähdimme piristykseksi päiväkahvittelemaan Lahden matkakeskuksen viereiseen Asemapäällikkö kahvilaan. Ihastuttava kahvila vaikka kakkupalani olikin hieman pettymys, mutta isännän kristallipulla oli oikein makoisa. Tämän jälkeen meinattiin käydä Salpakankaalla Tilamyymälä Pioni ja piirongissa, mutta se onkin sunnuntaina suljettu. Sieltä sitten ajettiin Hollolan kirkolle Ateljee Asta Pulkkiseen ja Pian Makasiiniin. Pian makasiinistä olisin voinut ottaa meille ihan kaiken. Aivan ihana kauppa! <3 Maltoin kuitenkin mieleni ja sieltä matkaani lähti vain vanhanaikaisen tyylinen pehmolelunalle. Nalle pääsi tallin vintille vanhoihin nuken rattaisiin somisteeksi. 









Jokos te olette palailleet kesälomilta sorvin ääreen?
Iskikö Kiira-myrsky teille? Siskoni luona tuuli ja jytisi kovaa, mutta meilläpä ei, 
vaikka välissämme on vain kapea metsäkaistale. :D 

🍦Mukavaa alkanutta viikkoa!🍦 

12 kommenttia:

  1. Myrsky iski kyllä töitten puolesta ihan kiitettävästi, vaikka henkilökohtaisesti ei iskenytkään lähelle, heh :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kepparijuttuja ja kauniita kuvia sunnuntain reissultanne. Oikein odotan, että tyttö vähän kasvaa, niin voin mäkin värkätä keppareita (vaikken heppatyttö varsinaisesti koskaan ole ollutkaan). Mä palasin jo pari viikkoa sitten töihin, mutta tänään alkoi arki varsinaisesti, kun lapset palasivat päiväkotiin. Onneksi vältyttiin aika hyvin Kiiralta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lasten ja nuorten keppari-harrastus on kyllä ihan huippu juttu; erityisen tehokasta liikuntaa! :D Kyllähän jokaisella pikkutytöllä pitää keppari olla. <3
      Kiira teki kyllä valtavia tuhoja mihin se iski.

      Poista
  3. Hienoja keppihevostelu-juttuja. 4.9 pitäisi tällä tietoa palata työn ääreen. Meillä ei onneksi Kiira myrsky käynyt kuin pienesti. Hetki tuli vettä ja pari jysäystä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uih, vielä vähän aikaa saat lomailla. Mä voisin pitää jo tähän väliin pienen syysloman, kun nyt on ollut ihanan lämpimiä päiviäkin. :,D

      Poista
  4. Onpa ihania keppihevosjuttuja ja muita kauniita kuvia. Varmasti käymisen arvoisia kaikki nuo paikat. Olimme myrskyn aikaan Raumalla, siellä ei myrskynnyt - onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsy teki kyllä hurjia tuhoja minne se todella iski. Vaikka ukkosen ystävä olenkin, niin ihan nuin hurjana sen ei tarvitsisi riehua. :)
      Kyllä meillä on kotimaassa oikein mukavia retkikohteita, mutta ne pitäisi jotenkin saada selkeämmin ja houkuttelevammin kartoille niin ihmiset löytäisivätkin niihin. :P

      Poista
  5. Voi miten kivoja keppari-juttuja! Mukavissa paikoissa ootte käyneet, kesällä on niin kiva poiketa kahviloihin. Mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan kahviloita. Voisin tehdä ihan vain kahvila-kesälomaretkiä, mutta sen kesän jälkeen jokusen kiloinen lisämakkara löytyisi varmaan vyötäröltä. :,D Mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  6. Hienoja kuvia!
    Voi miten ihana kauppa!😍
    Tämä viikko on ollut vielä lomaa. Ensi viikolla sitten töihin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kaupassa oli niin paljon kaikkea ihanaa! <3 Vaikea oli pitää näppejä erossa, kun kaikkea olisi tehnyt mieli hipelöidä. :,D Tsemppiä töihin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...